Manhaj Qiraat Imam Warsy dalam Surah As-Saff - Ahmad Nurhilmi Bin Mohamad Mansor; Ahmad Danial Danish Bin Zakaria; Dzulfaidhi Hakimie Bin Dzulraidi (Penerbit USIM, 2024)
E-Prosiding Kertas Kerja: Konvensyen Kearifan Nusantara Ke-4 (Arif 2023): “Memartabatkan Kearifan Islam & Nusantara” Disunting oleh: Dr Shumsudin Yabi, Dr Maisarah Saidin, Dr Zainora Daud Anjuran : Fakulti Pengajian Quran & Sunnah & Madrasah Ahmadiah Islamiah, Narathiwat, Thailand 28 Januari 2023