Etika Islam dalam Penjagaan Aurat: Kajian dalam Media Sosial - Noor Syakirah Binti Abdul Rashid; Amirah Nazifah Binti Isnaini; Nur Suwaibah Binti Mohammad Mahi; Syed Najihuddin Syed Hassan (Penerbit USIM, 2024)
E-Prosiding Kertas Kerja: Konvensyen Kearifan Nusantara Ke-4 (Arif 2023): “Memartabatkan Kearifan Islam & Nusantara” Disunting oleh: Dr Shumsudin Yabi, Dr Maisarah Saidin, Dr Zainora Daud Anjuran : Fakulti Pengajian Quran & Sunnah & Madrasah Ahmadiah Islamiah, Narathiwat, Thailand 28 Januari 2023