Sistem Pembelajaran dan Kaedah Hafazan Al-Quran di Maahad Tahfiz Al Quran An Najihah, Nilai - Khairul Ammar Idham Bin Khairul Anuar; Ahmad Muadz Bin Zulkifle; Muhammad Fauzan Azim Bin Mohd Fadhil; Syed Najihuddin bin Syed Hassan4 (Penerbit USIM, 2024)
E-Prosiding Kertas Kerja: Konvensyen Kearifan Nusantara Ke-4 (Arif 2023): “Memartabatkan Kearifan Islam & Nusantara” Disunting oleh: Dr Shumsudin Yabi, Dr Maisarah Saidin, Dr Zainora Daud Anjuran : Fakulti Pengajian Quran & Sunnah & Madrasah Ahmadiah Islamiah, Narathiwat, Thailand 28 Januari 2023