Pengajian Hadis 40 melalui Saluran Youtube oleh Dr Rozaimi Ramle - Muhammad Naqib Bin Rofae; Muhammad Shamel Bin Abd Rahman; Mohamad Syahmi Bin Mohamad Bolkia; Syed Najihuddin Syed Hassan (Penerbit USIM, 2024)
E-Prosiding Kertas Kerja: Konvensyen Kearifan Nusantara Ke-4 (Arif 2023): “Memartabatkan Kearifan Islam & Nusantara” Disunting oleh: Dr Shumsudin Yabi, Dr Maisarah Saidin, Dr Zainora Daud Anjuran : Fakulti Pengajian Quran & Sunnah & Madrasah Ahmadiah Islamiah, Narathiwat, Thailand 28 Januari 2023