Sejarah Perkembangan Undang-undang Keluarga Islam dan Pusaka Di Selatan Thailand - Sulaiman Dorloh; Mahamatayuding Samah; Mohd Noor Daud; Muhammadtahir Cheuma; Tayudin Osman (Universiti Sains Islam Malaysia, 2024)
E-PROSIDING KONVENSYEN KEARIFAN NUSANTARA KE-3 ARIF 2021: “MEMARTABATKAN KEARIFAN MELAYU ISLAM NUSANTARA” / Disunting oleh: Muhammad Widus Sempo, Shumsudin Yabi, Abdulloh Salaeh, Syed Najihuddin Syed Hassan, Nurul Athirah Syamila Sulaiman. 17 OGOS 2021 Anjuran: Fakulti Pengajian Quran Dan Sunnah & Madrasah Ahmadiah Islamiah, Narathiwat, Thailand