Risiko Shariah dalam Penggunaan Kaedah Perakaunan Berasaskan Keuntungan untuk Pelaporan Kewangan Masjid - Norman Hamdan; Asharaf Mohd Ramli; Abdullaah Jalil; Mohammad Aizuddin Abdul Aziz; Asmaddy Haris (Fakulti Ekonomi dan Muamalat, USIM, 2024)
e-Proceedings of The 10th Islamic Banking, Accounting and Finance International Conference 2022 (iBAF2022): “Future-Proofing for Business Excellence Through Islamic Banking, Accounting and Finance". 13th-14th September 2022 (Virtual Conference) Organized by: Faculty of Economics and Muamalat, Universiti Sains Islam Malaysia