Beberapa Aspek Epistemologi Islam Berdasarkan Manuskrip Melayu Untuk Pembelajaran Warga Emas: Satu Tinjauan Terhadap Teks Manuskrip Terpilih - Mohd Anuar Mamat (Fakulti Pengajian Quran dan Sunnah, 2024)
8TH International Prophetic Conference SWAN 2022 5th to 6th October 2022 (Hybrid Conference) Organized by: Faculty Of Quranic And Sunnah Studies