Perbahasan Ilmu Genetik Berdasarkan Sumber Al-Quran Dan Al-Sunnah: Suatu Tinjauan Awal - Robiatul Adawiyah Binti Mohd; Norzulali BintiMohd Ghazali; Nurul Saadah BintiMohammad Zaini; Wan Nur Fasihah Binti Wan Noh (Fakulti Pengajian Quran dan Sunnah, 2024)
8TH International Prophetic Conference SWAN 2022 5th to 6th October 2022 (Hybrid Conference) Organized by: Faculty Of Quranic And Sunnah Studies