Kesesuaian Pengeluaran Fatwa Mengenai Kewajipan Memelihara Keselamatan Di Jalan Raya - Iskandar Abdul Hamid; Khairil Anwar Abu Kassim; Wan Haslan Khairuddin; Abu Dardaa Mohamad; Zarir Zulkipli; Syazwan Solah; Kamarul Azhar Kamarudin; Ahmad Sufian Abdullah; Azhar Hamzah; Zulhaidi Jawi (Fakulti Pengajian Quran dan Sunnah, 2024)
8TH International Prophetic Conference SWAN 2022 5th to 6th October 2022 (Hybrid Conference) Organized by: Faculty Of Quranic And Sunnah Studies