Mukhannath dan Hubung Kaitnya dengan Transgender Menurut Al-Quran Dan Al-Sunnah - Nur Fatin Halil; Rafidah Hanim Mokhtar; Mohd Izwan Md Yusof; Umi Adzlin Silim; Irwan Mohd Subri; Mohd Nasir Abd Majid (Fakulti Pengajian Quran dan Sunnah, 2024)
8TH International Prophetic Conference SWAN 2022 5th to 6th October 2022 (Hybrid Conference) Organized by: Faculty Of Quranic And Sunnah Studies