Analisis Tematik Peranan Ibu Terhadap Pembentukan Spiritual Anak Berdasarkan Hadis Sahih Al-Bukhari - Mawaddah Abd Manan; Norzulaili Mohd Ghazali; Zulhilmi Mohamed Nor; Robiatul Adawiyah Mohd @ Amat (Fakulti Pengajian Quran dan Sunnah, 2024)
8TH International Prophetic Conference SWAN 2022 5th to 6th October 2022 (Hybrid Conference) Organized by: Faculty Of Quranic And Sunnah Studies