Pendekatan Al-Sunnah Dalam Mendepani Masalah Disiplin Pelajar: Kajian Terhadap Kutub Sittah - Abdul Halim Remly; Amran Abdul Halim; Ahmad Sanusi Azmi (Fakulti Pengajian Quran dan Sunnah, 2024)
8TH International Prophetic Conference SWAN 2022 5th to 6th October 2022 (Hybrid Conference) Organized by: Faculty Of Quranic And Sunnah Studies