Perwalian Dan Isu Berkaitan Dengannya Menurut Syarak Dan Perundangan Islam Di Malaysia - Wan Abdul Fattah Wan Ismail; Zulfaqar Mamat; Lukman Abdul Mutalib; Ahmad Syukran Baharuddin; Mohamad Aniq Aiman Alias; Syh NoorulMadihah Syed Husin (Fakulti Pengajian Quran dan Sunnah, 2024)
8TH International Prophetic Conference SWAN 2022 5th to 6th October 2022 (Hybrid Conference) Organized by: Faculty Of Quranic And Sunnah Studies