Sunnah Rasulullah Saw Menerusi Amalan Wirid Pagi Dan Petang Sebagai Usaha Pencegahan Menghadapi Wabak Covid-19 - Walid Mohd Said; Nidzamuddin Zakaria; Syed Najihuddin Syed Hassan; Amran Abdul Halim; Abdulloh Salaeh; Mohd. Fauzi Mohd. Amin (Universiti Sains Islam Malaysia, 2024)
Proceedings of the 7th International Prophetic Conference (SWAN) 2020 FPQS,Universiti Sains Islam Malaysia, 29-30 October 2020 Paper No. BM039 629-636