Keseimbangan (Al-Mizan) Pembangunan Sosio-Ekonomi Menurut Sunnah Nabawi: Kajian Analisa Hadis Khutbah Jumaat Negeri Selangor - Zulhamizan Ismail; Amiruddin Mohd Sobali (Universiti Sains Islam Malaysia, 2024)
Proceedings of the 7th International Prophetic Conference (SWAN) 2020 FPQS,Universiti Sains Islam Malaysia, 29-30 October 2020 Paper No. BM015 333 - 346