Pentafsiran Imam Al-Shafi’I Berasaskan Sunnah Dalam Konteks Ayat Ayat Taharah Dalam Kitab Al-Umm - Muhammad Yusry Affandy Md Isa; Ribhan Ibrahim (Universiti Sains Islam Malaysia, 2024)
Proceedings of the 7th International Prophetic Conference (SWAN) 2020 FPQS,Universiti Sains Islam Malaysia, 29-30 October 2020 Paper No. BM014 320 - 332