Pembangunan Wall Library Untuk Makmal Hadis: Satu Kajian Aplikasi Di Fakulti Pengajian Quran Dan Sunnah, USIM - Syed Najihuddin Syed Hassan; Abdulloh Salaeh; Nidzamuddin Zakaria; Walid Mohd Said; Amran Abdul Halim; Mohd. Fauzi Mohd. Amin; Nurul Syafiqa Jafar; Hani Athira Ahmad Safari; Mohamad Zahid Hanafiah (Universiti Sains Islam Malaysia, 2024)
Proceedings of the 7th International Prophetic Conference (SWAN) 2020 FPQS,Universiti Sains Islam Malaysia, 29-30 October 2020 Paper No. BM010 267 - 277