Analisis Pandangan Pakar Mengenai Karakteristik ‘Asabiyyah Ibnu Khaldun: Satu Kajian Awal - Siti Nor Azhani Mohd Tohar; Siti Nor Baya Mat Yacob; Wan Mohd Fazrul Azdi Wan Razali; Latifah Abdul Latiff (Universiti Sains Islam Malaysia, 2024)
Proceedings of the 7th International Prophetic Conference (SWAN) 2020 FPQS,Universiti Sains Islam Malaysia, 29-30 October 2020 Paper No. BM007 213 - 222