Kandungan Dan Pembuktian Buah-Buahan Dalam Al-Quran: Analisis Terhadap Al-Quran & Sains - Khalilullah Amin Bin Ahmad; Ahmad Shabudin Bin Ariffin (Universiti Sains Islam Malaysia, 2024)
Proceedings of the 7th International Prophetic Conference (SWAN) 2020 FPQS,Universiti Sains Islam Malaysia, 29-30 October 2020 Paper No. BM006 203 - 212