Amalan Baik Paradigma Nabawi ‘Al Hisbah’ Dalam Perlaksanaan E Penilaian Sebagai Instrumen Pengawasan Baharu Di Institusi Pengajian Tinggi Swasta Di Malaysia Semasa Pandemik Covid-19: Satu Kajian Kes Kolej Universiti Islam Perlis (KUIPS) - Muhammad Aizat Md Sin; Wan Mohd Dhaiyudeen Helmy W.M; Nor Izham Bin Subri; Izwan Nurli Bin Mat Bistamam; Mohd Zaki Bin Shahabuddin (Universiti Sains Islam Malaysia, 2024)
Proceedings of the 7th International Prophetic Conference (SWAN) 2020 FPQS,Universiti Sains Islam Malaysia, 29-30 October 2020 Paper No. BM003 146 - 165