Analisis Hujah Mengenai Isu Perselisihan Bay’ ‘Inah Terutama Melibatkan Dalil Hadith Dan Athar Berdasarkan Kaedah Tarjih - Fathullah Asni (Universiti Sains Islam Malaysia, 2024)
Proceedings of the 7th International Prophetic Conference (SWAN) 2020 FPQS,Universiti Sains Islam Malaysia, 29-30 October 2020 Paper No. BM002 131 - 145