Analisis Kehujahan Ḥadīth Dalam Pengkaedahan Sintaksis Arab Menurut Al-Suyuṭi - Roshimi Abdullah; Muhammad Ihsan bin Idris; Fathullah Asni (Universiti Sains Islam Malaysia, 2024)
Proceedings of the 7th International Prophetic Conference (SWAN) 2020 FPQS,Universiti Sains Islam Malaysia, 29-30 October 2020 Paper No. BM001 120 - 130