Literatur Maqasid Al-Shariah Bagi Kajian-Kajian Penyelidikan Di Malaysia: Analisis Sistematik - Ahmad Syukran Baharuddin; Wan Abdul Fattah Wan Ismail; Lukman Abdul Mutalib; Aiman Abdull Rahim; Siti Robiatun Addawiyah Roslan (Universiti Sains Islam Malaysia, 2024)
Proceedings of the 7th International Prophetic Conference (SWAN) 2020 FPQS,Universiti Sains Islam Malaysia, 29-30 October 2020 Paper No. BM030 530-542