Analisis Hadith Di Dalam Kitab Risalah Tazkirah Al-Guflah Fi Bayan Asrar As-Solat - Abdulloh Salaeh; Amran Abdul Halim; Syed Najihuddin Syed Hassan; Mohd. Fauzi Mohd. Amin; Nidzamuddin Zakaria; Mahsor Yahya; Walid Mohd Said; Mesbahul Hoque (Universiti Sains Islam Malaysia, 2024)
Proceedings of the 7th International Prophetic Conference (SWAN) 2020 FPQS,Universiti Sains Islam Malaysia, 29-30 October 2020 Paper No. BM018 369 - 384