Isu-Isu Kontemporari Dalam Pendidikan Islam: Peranan Pusat Dakwah Serantau (Pds) Dalam Mendekati Masyarakat Surau Kampung Tohan Baru Di Sabah Menggunakan Pendidikan Al Quran - Ahmad Zafran Shahrul Azhar; Nur Zahidah Mahmud (Universiti Sains Islam Malaysia, 2024)
PAPER PROCEEDINGS THE 7TH INTERNATIONAL CONFERENCE ON QURAN AS FOUNDATION OF CIVILIZATION (SWAT) 2021 “ISLAMIC AND NON-REVEALED KNOWLEDGE IN FACING THE GLOBAL CHALLENGES” 6th – 7th October 2021 / 29 – 30 Safar 1443H Faculty of Quranic and Sunnah Studies Universiti Sains Islam Malaysia