Kertas Konsep Pembangunan Modul Kesejahteraan Pintar Dan Berbakat (Qalbun Salim) Bagi Isu Kebimbangan Sosial Dalam Kalangan Pelajar Pintar Berbakat Muslim Di Kolej Genius Insan - Amnah Zanariah Abd Razak; Wan Ahmad Zakry Wan Kamaruddin; Ahmad Fuad Mohd Amin; Diani Mardiana Mat Zin; Amirah Zainun; Aisyah Nabihah Sofea; Daniel Fandi Ngieng; Nor Raihan Zulkefly (Universiti Sains Islam Malaysia, 2024)
PAPER PROCEEDINGS THE 7TH INTERNATIONAL CONFERENCE ON QURAN AS FOUNDATION OF CIVILIZATION (SWAT) 2021 “ISLAMIC AND NON-REVEALED KNOWLEDGE IN FACING THE GLOBAL CHALLENGES” 6th – 7th October 2021 / 29 – 30 Safar 1443H Faculty of Quranic and Sunnah Studies Universiti Sains Islam Malaysia