Peranan Maqasid Al-Shari’ah Dalam Mendepani Pandemik Covid-19: Tinjauan Daripada Perspektif Majlis Fatwa Kebangsaan Dan Negeri-Negeri Di Malaysia - Muhammad Zulkifli bin Nor Azib (Universiti Sains Islam Malaysia, 2024)
PAPER PROCEEDINGS THE 7TH INTERNATIONAL CONFERENCE ON QURAN AS FOUNDATION OF CIVILIZATION (SWAT) 2021 “ISLAMIC AND NON-REVEALED KNOWLEDGE IN FACING THE GLOBAL CHALLENGES” 6th – 7th October 2021 / 29 – 30 Safar 1443H Faculty of Quranic and Sunnah Studies Universiti Sains Islam Malaysia