Penyusunan Isi Kandungan Al-Qur’ãn Kepada Pembahagian Muka Surat, Hizb Atau Cain@ Maqra': Kepentingannya Dalam Bidang Tahfiz Al-Qur’ãn - Mohd Shamsul Hakim Abd Samad; Khairul Anuar Mohamad; Mohd Yakub @ Zulkifli Mohd Yusoff; Sedek bin Ariffin (Universiti Sains Islam Malaysia, 2024)
PAPER PROCEEDINGS THE 7TH INTERNATIONAL CONFERENCE ON QURAN AS FOUNDATION OF CIVILIZATION (SWAT) 2021 “ISLAMIC AND NON-REVEALED KNOWLEDGE IN FACING THE GLOBAL CHALLENGES” 6th – 7th October 2021 / 29 – 30 Safar 1443H Faculty of Quranic and Sunnah Studies Universiti Sains Islam Malaysia