Ayat 6 Surah al-Hujurat Sebagai Asas Menilai Kredibiliti Perawi Hadis - A. Irwan Santeri Doll Kawaid; Muhammad Fawwaz Muhammad Yusoff; Helimy Aris; Shumsudin Yabi (Penerbit USIM, Universiti Sains Islam Malaysia, 2024)
THE 6TH INTERNATIONAL CONFERENCE ON QURAN AS FOUNDATION OF CIVILIZATION (SWAT) 2019/ EDITED BY : DR. NURULWAHIDAH FAUZI DR. SAMER NAJEH ABDULLAH SAMARH DR. MESBAHUL HOQUE DR. TAZUL ISLAM “AL QURAN RAHMATAN LIL A’LAMIN: VISION AND CHALLENGES”