Cadangan Keberkesanan Penggunaan Ict Dalam Proses Pengajaran Dan Pembelajaran (PDP) Bagi Pelajar Orang Kurang Upaya (OKU) Dan Institusi Pendidikan Sewaktu Covid-19 - Azman Ab Rahman; Nurul Nadia Nozlan; Mohamad Anwar Zakaria; Muhamad Firdaus Ab Rahman; Hussein 'Azeemi Abdullah Thaidi (Penerbit USIM, Universiti Sains Islam Malaysia, 2024)
E-PROCEEDING 3rd INTERNATIONAL CONFERENCE OF THE POSTGRADUATE STUDENTS AND ACADEMICS IN SYARIAH AND LAW 2020 (3rd INPAC 2020) "Syariah and Law Approach in Solving Contemporary Issues" Organized by: Faculty of Syariah and Law Date: 18 November 2020