Fiqh Pandemik: Asas Dan Keperluannya Kepada Masyarakat Masa Kini - Mohd Soberi Awang; Setiyawan Gunardi; Siti Fatimah Saleh; Muhammad Hazim Ahmadi; Lukman Abdul Mutalib; Wan Abdul Fattah Wan Ismail; Ahmad Syukran Baharuddin; Abdul Manan Ismail (Penerbit USIM, Universiti Sains Islam Malaysia, 2024)
Organized by: Faculty of Syariah and Law