Ke Arah Model Agihan Zakat Komprehensif Terhadap Mangsa Bencana Berdasarkan Jenis Bencana Dan Bantuan Kepada Mangsa Di Negeri Kedah - Mohd Akram Dahaman@Dahlan; Mohamad Khadafi bin Hj. Rofie; Solahuddin bin Abdul Hamid; Muhamad Amar bin Mahmad (Penerbit USIM, Universiti Sains Islam Malaysia, 2024)
E-PROCEEDING 3rd INTERNATIONAL CONFERENCE OF THE POSTGRADUATE STUDENTS AND ACADEMICS IN SYARIAH AND LAW 2020 (3rd INPAC 2020) "Syariah and Law Approach in Solving Contemporary Issues" Organized by: Faculty of Syariah and Law Date: 18 November 2020