Keperluan Graduan Syariah Di Malaysia Memahami Konsep Dan Metodologi Pengajian Syariah Sebenar Dalam Menyelesaikan Isu Serta Permasalahan Semasa - Hasnizam Hashim; Mualimin Mochammad Sahid; Syaryanti Hussin; Adzidah Yaakob; Setiyawan Gunard; Norman Zakiyy Chow Jen T’ Chiang; Baidar Mohammed Mohammed Hasan (Penerbit USIM, Universiti Sains Islam Malaysia, 2024)
E-PROCEEDING 3rd INTERNATIONAL CONFERENCE OF THE POSTGRADUATE STUDENTS AND ACADEMICS IN SYARIAH AND LAW 2020 (3rd INPAC 2020) "Syariah and Law Approach in Solving Contemporary Issues" Organized by: Faculty of Syariah and Law Date: 18 November 2020