Pencapaian STEM di Kalangan Murid Pintar Berbakat Melalui Interaksi Rakan Sebaya dan Strategi Pembelajaran - Noor Farina Febra; Muhammad Iqbal Sofian; Muhammad Harith Hasif; Nor Raihan Zulkefly (Kolej Genius Insan, Universiti Sains Islam Malaysia, 2024)
2nd Insan Junior Researchers International Conference 2021 (iJURECON 2021) “STREAM for a Better Life” 15-17th October 2021 Organized By :Kolej GENIUS Insan of Universiti Sains Islam Malaysia