Terjemahan Makna Lindung Dalam Tafsir Pimpinan Ar-Rahman: Analisis Tema - Adriana Batrisyia Amran; Ahmad Bazli bin Ahmad Hilmi (Universiti Sains Islam Malaysia, 2024)
E-Proceeding: Insan Junior Researcher International Conference (iJURECON) 2020 Date: 17-18 November 2020 Organized by: Kolej Genius Insan Virtual Conference Page:278-282