Penggunaan Pembayang Unsur Alam Dalam Pantun Siber: Analisis Kelogikan - Nor Adlyizan Theis; Aqilah Aqbal Omar; Nurul Atiqah Insyirah Samin; Adriana Nazrul Hisham (Universiti Sains Islam Malaysia, 2024)
E-Proceeding: Insan Junior Researcher International Conference (iJURECON) 2020 Date: 17-18 November 2020 Organized by: Kolej Genius Insan Virtual Conference Page :283-286