Kebimbangan Terhadap Pencapaian Bahasa Arab dalam Kalangan Pelajar - Nur A'in Mustafar; Abdul Rashid Abdul Aziz; Roslee Ahmad (Faculty of Leadership and Management, 2024)
E-Proceeding Postgraduate Research Conference (PRC2023) : “Sustainable Education & Human Well-Being”/ editors: Roslee Ahmad , Khadijah Muda, Md Yousuf Ali, Ihab Ahmed Ra’uf Awais, Abdul Rashid Abdul Aziz, Ainul Mardhiah Mokhtar, Nurun Najihah Musa, Puteri Nazirah Amran, Fatin Muti’ah Mohamed Ishak Organized by: Faculty of Leadership and Management