Inovasi dalam Pengajaran Hadis: Penggunaan Laman Web Islamweb dalam Pengkajian Sanad - A. Irwan Santeri Doll Kawaid; Mohd Zohdi Mohd Amin; Mohd Khairul Nizam Zainan Nazri; Mohd Yusuf Bin Ismail (2024)
Kertas kerja ini telah dibentangkan dalam Seminar Warsian Nabawi ke 3 yang dianjurkan oleh Fakulti Pengajian Quran dan Sunnah, USIM pada 28-29/11/2012