Analisis Sistematik Tema Berkaitan Serangga Dalam al-Quran dan Hadis Sebagai Sandaran Pembuktian Dalam Kehidupan Manusia - Ahmad Syukran Baharuddin; Faszly Rahim; Wan Abdul Fattah Wan Ismail; Lukman Abdul Mutalib; Muhammad Hazim Ahmad; Mohd Adi Amzar Muhammad Nawawi; Mohammad Amir Wan Harun; Muhammad Sobri Faisal (USIM Press, 2024)
Vol. 33 No. 2 (2021): ULUM ISLAMIYYAH The Malaysian Journal of Islamic Sciences [August 2021]