Analisa Tematik berkenaan dengan Profesion Kaum Hawa dalam Al-Kutub Al-Sittah - Khairulnazrin Nasir; Muhammad Adam Abd. Azid; Rahim Kamarul Zaman (Usim Press, 2024)
Ulum Islamiyyah: Malaysian Journal of Islamic Sciences Volume 35 No.3 Page (48-64)