Pengetahuan Dan Penerimaan Masyarakat Islam di Malaysia Terhadap Vaksin COVID-19 - Irwan Mohd Subri; Mohd Hapiz Mahaiyadin; Suhazeli Abdullah; Hasanah Abd Khafidz (USIM Press, 2024)
Vol. 33 No. 2 (2021): ULUM ISLAMIYYAH The Malaysian Journal of Islamic Sciences [August 2021]