Cabaran Pengurusan Harta Tanah Wakaf: Kajian Kes Terhadap Pengalaman Majlis Agama Islam Negeri Pulau Pinang (MAINPP) - Atikullah Abdullah; Mohd Nor Adzhar Ibrahim; Salmi Shaimi; Mohammad Amir Wan Harun; Ahmad Syukran Baharuddin (USIM Press, 2024)
Vol. 33 No. 1 (2021): ULUM ISLAMIYYAH The Malaysian Journal of Islamic Sciences [April 2021]