Cabaran Dan Keyakinan Pelajar Melayu Terhadap Pengajaran Dan Pembelajaran Bahasa Arab Di Sekolah Menengah - Muhammad Najib Jaafar; Zulkipli Md. Isa; Wahida Mansor; Zainal Abidin Hajib; Arnida A. Bakar (USIM Press, 2024)
Ulum Islamiyyah The Malaysian Journal of Islamic Studies Volume 23 Page (67-78)