Pandemik COVID-19: Isu Penggunaan ICT Dalam Proses Pengajaran dan Pembelajaran (PdP) Bagi Pelajar Orang Kurang Upaya (OKU) di Institusi Pendidikan Khas di Malaysia - Azman Ab Rahman; Nurul Nadia Nozlan; Hussein 'Azeemi Abdullah Thaidi; Muhammad Firdaus Ab Rahman; Mohamad Anwar Zakaria (USIM Press, 2024)
Vol. 33 No. S4 (2021): ULUM ISLAMIYYAH The Malaysian Journal of Islamic Sciences