Analisis Kes Aktif Covid-19 Di Malaysia Menggunakan Permodelan Matematik S-I-R; Kajian Perintah Kawalan Pergerakan Fasa 1 - Azrul Azim Mohd Yunus; Arif Asraf Mohd Yunus; Muhammad Safwan Ibrahim; Shahrina Ismail (USIM Press, 2024)
Vol. 33 No. S4 (2021): ULUM ISLAMIYYAH The Malaysian Journal of Islamic Sciences