Tinjauan Kesan Pembiayaan Perbankan Islam Kepada Sektor Pembinaan Infrastruktur Semasa Pandemik Di Indonesia - Mohamad Torik Langlang Buana; Nuradli Ridzwan Shah Mohd Dali; Intan Fatimah Anwar (USIM Press, 2024)
Vol. 33 No. S4 (2021): ULUM ISLAMIYYAH The Malaysian Journal of Islamic Sciences