Konsep Agama, Islam, Ilmu Dan Akhlak Oleh Syed Muhammad Naquib Al-attas Dalam Islam: Faham Agama Dan Asas Akhlak [Book Review] - Mastura Haji Abd Wahab; Wan Mohd Fazrul Azdi Wan Razali (USIM Press, 2024)
Ulasan buku / Book Review Vol. 33 No. 2 (2021): ULUM ISLAMIYYAH The Malaysian Journal of Islamic Sciences [August 2021]