Pelaksanaan Sulh Dalam Kes Tuntutan Harta Sepencarian Melibatkan Hartanah Di Mahkamah Syariah Malaysia: Satu Analisis - Wan Azimin Wan Adnan; Ahmad Hidayat Buang (USIM Press, 2024)
Vol. 9 No. 1 (2021): MJSL - Volume 9, No. 1, 2021