Ar-Rahnu Isu Dan Penyelesaian Semasa - iNor Razinah Mohd. Zain; Aznan Hasan (USIM Press, 2024)
Malaysian Journal of Syariah and law | مجلة الشريعة والقانون بماليزيا | Vol. 9, No.1, pp. 47 - 60 | June 2021