Produk Makanan Ubah Suai Genetik (GMF) Dalam Perspektif Konsep Halalan Toyyiban Berdasarkan Penilaian Maqasid Hifz An Nafs - Siti Dzil Nataqhain Mohd Fadzli; Mohammad Amir Wan Harun; Muhammad Reza Amin Reza Adnan; Ahmad Syukran Baharuddin (USIM Press, 2024)
Vol. 9 No. 1 (2021): MJSL - Volume 9, No. 1, 2021